Färg.

När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret möttes jag utav snö. Attans. Jag som hade hoppats att våren redan var här. Fastän det snöat igen så lät jag inte det stoppa mig. Hoppade i min blommiga klänning för att trotsa snön och vintern.
När jag målade naglarna sist kände jag för att göra något annorlunda, så mina pekfingrar blev rosa istället för röda.


Som ni kan se från bilden så är jag lite utav en color junkie! Har inga problem att blanda färger hej vilt!

16 grader.

så varmt är det ute enligt våran termometer!
fantastiskt. det både känns och syns att våren är på väg.
snödroppar och hundbajs pryder nu de gröna områdena!

Länk till lånad bild.

mitt hjärta slutade slå.

ja, i 2 sekunder gjorde det nog det.
kan man kalla det kärlek vid första ögonkastet? kanske.

i vilket fall som helst så fullkomligt älskar jag dessa skor från Christian Louboutin.

att somna i soffan.

igår mötte jag upp Julio inne i stan efter att han hade slutat jobba, och så gick vi och åt på en jättemysig resturang.
vi var båda rätt trötta och var nöjda med att komma hem kl 22. vi la oss i soffan, satt på tv:n och somnade.
julio hade vaknat någon gång under kvällen och gått in och lagt sig i sängen, utan att riktigt komma ihåg det.
jag vaknar kl 3 på natten, märker att julio inte ligger i andra soffan och ser han ligga och sova gott inne i sängen.
jag borstar tänderna och vad händer. när jag väl ska lägga mig känner jag mig rätt pigg. då har jag sovit i soffan från ca. 23. jag sätter mig framför tv:n igen och slötittar på det som visas. men inget hjälper. kl 04,30 somnar jag igen. helt värdelöst! så nu ska jag verkligen försöka sluta somna i soffan, och istället gå och lägga mig direkt om jag känner mig trött.

idag tar vi det bara lungt.

svart.

nu är det färdigt.
de senaste timmarna har gått åt till att fixa det sista in den nya produkten lanserades på MiitaSwedens hemsida.
Om ni är intresserade utav det var så gå in och kika här!

nu har jag lite fixitrix att göra här hemma. damsuga av, lägga ihop lite kläder och plocka upp lite- inte riktigt lika kul som jag har haft under förmiddagen med andra ord. :)

vi hörs sen!

fullt ös.

Idag är det full fokus på den nya produkten som kommer att lanseras imorgon. Mer förberedelser än vad man kan tro!
Informativa bilder ska tas, produktbeskrivning göras och lite roligare bilder i marknadsföringssyfte.

Kan ni gissa vad det är? Det är det svarta i bakgrunden.
Om ni är intresserade utav det silverpläterade armband med en svart sten hittar man den här.
Peace armbanden utav sten hittar man här.
Och fågelbo ringen finns här.

in the mornings when I wake up.

det första jag ser när jag vaknar på morgnen är min dreamboard. bilder, texter och ord som representerar mina drömmar och mål här i livet. i alla fall de i nuläget. här får ni ett litet smakprov på  hur det ser ut.

Party. In. My. Head.

Ja, tiden bara rusar iväg och snart är det helg. :)
Glöm inte att man enkelt kan piffa till sin fredags/lördags party outfit med lite läckra accessoarer.
Själv föredrar jag ett par stora örhänge.
Discokul-örhängena är på rea och de hittar ni här.
De bruna strass örhängen hittar ni här, och de svart/vita klassiska hittar ni här.

Väska.

var inne och kikade på elle.se - så snygga väskor.

Den här från Wang får gärna sitta på min rygg i vår.

Eller varför inte en snygg kuvertväska från Celine i beigt och vitt.

Eller varför inte denna snygga från Prada!

(Klicka på bilden för att komma till källan)

Hund med träningsvärk och matte med huvudvärk.

Wille har börjat på dagis denna veckan, och från att ha trott att lille Wille var relativt vältränad för sin ålder, visar det sig att så inte är fallet. De långa och bra promenader som de tar på dagiset är helt nytt för Wille, och muskler som han aldrig känt av innan börjar vakna till liv. Så nu håller vi tummarna att resten utav inskolningen går bra och att träningsvärken snart försvinner.

Wille 2012, 2008 och 2005

Lite bättre.

Känns iaf som om det är på bättringsväg med min förkylning. Fortfarande hänging, huvudvärk och snuvig- men ingen feber iaf. Har lite svårt att sitta framför datan för länge också, ögonen värker till tusen!
Det är i alla fall uppiggande att veta att min utväxt hänger med i trenderna. :)

Bild från grammisgalan, lånad utav CHIC.

Nu ska jag verkligen kurera mig för jag är otroligt trött på att inte var frisk!

Alla <3's!

Tanken var att detta skulle bli en speciell dag. Vi skulle verkligen fira alla hjärtans dag eftesom vi aldrig direkt gjort det innan.
Vad händer- här sitter jag med feber, huvudvärk, täppt näsa och halsont. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Man får helt enkelt göra det bästa utav situationen. Maten står i ugnen, Julio kommer snart hem och jag har planerat lite smått och gått för kvällen. Vi bestämde oss istället för att göra något kul i helgen, och jag planerar att vara i toppen form då!
Till er alla!
Happy Valentine's day!


Ute.

Efter våran brunch har vi bara tagit det lungt. Jag försöker kurera mig så att jag mår bättre imorgon. Wille och jag hann ut för att njuta utav den sista solen, snart blir det mörkt. Julio är och spelar fotboll och jag känner att jag borde fixa lite här hemma. Får panik när en hel dag gått och jag känner att jag inte fått något gjort. Samtidigt har jag ingen direkt ork så har bestämt mig för att göra upp små mål- diska, damsuga och bädda innan kl 17. Det blir kanske inte så mycket gjort, men det är alltid något.:)
Sen föreslog Julio att jag skulle läsa en bok, antagligen för att jag beklagade mig häromdagen att jag aldrig läser längre. När jag var yngre fick mina föräldrar slita mig ifrån mina böcker när vi var på bilsemester. Jag satt alltid med en bok i knät.

Skulle inte ha något imot att ligga på den här stranden med en bra bok, och utan halsont!:)

Söndag.

Vanligtvis brukar vi åka och handla och fixa allt annat på söndagar, men så bestämde vi oss för igår att det var lika bra att få det överstökat. Så efter en längre promenad med Wille gav vi oss iväg på en lite shoppingtur.
Lyxxade till det på kvällen med att åka till Nina och Philip och få lagad mat hos dem!
Så nu ska jag snart laga scones som vi ska ha till brunch, och sen ska vi bara ta det lungt idag.
Min hals har krånglat de senaste dagarna så nu blir det en massa lök och varm choklad!

Att googla.

Jag är själv, mer eller mindre, uppvuxen med internet och informationen hittas på google istället för i ett lexikon eller i böcker. Ibland är det kul att bara läsa igenom den information som finns där ute. innan jag berättar vad som hände så måste ni veta att jag kan vara lite paranoid och överbeskyddande när det kommer till wille.
så det här hände igår.
på eftermiddagen började wille att klökas, det såg precis ut som om han skulle kräkas men inget kom upp. det hände 2-3 gånger. först tänkte jag att det säkert var något han satt i halsen, så när jag googlade det och kom in på olika forum där det skrevs om allt från salt, senap och snus till att man skulle slå precis under hundens bröstkorg och möjligtvis bryta ett eller två revben (detta var tydligen helt ok enligt person som skrev det) för man var ju tvungen att få ut vad det än nu var hunden hade ätit. det stod också att man skulle slå riktigt hårt under bröstkorgen, och inte vara rädd för att ta i. herregud tänkte jag, var är under hundens bröstkorg- så jag var ju tvungen att googla det också. framför mig såg jag mig själv slå wille under bröstkorgen och hur jag bröt två revben, bara detta gjorde mig tårögd- skulle jag verkliga bryta två revben bara för att han kanske hade satt något i halsen! jag satt stilla i 5 min och kollade rakt fram, funderade över vad jag skulle göra. samtidigt som jag gjorde detta så var det precis som om jag vaknade till liv- vad är det här för dårenskap! wille var ju fortfarande pigg, betedde sig som vanligt och verkade inte må dåligt alls. jag visste ju faktiskt inte om han hade satt något i halsen överhuvudtaget....
så det som började med att jag skulle googla lite lätt för att se om jag kunde ge honom något naturligt och enkelt. som salt t ex (vilket vid vidare efterforskningar tydligen inte heller är bra enligt veterinärerna) slutade med att jag hade fått för mig att Wille var döende med något han hade satt i halsen och jag var tvungen att trycka honom under bröstkorgen för att få ut det, och möjligtvis bryta två revben samtidigt. jag var helt stimmig i flera timmar efter att jag hade läst detta forum, följde efter wille, stod lutad över honom när han åt för att se att det såg ut som vanligt. han kollade på mig som om jag var knäpp och undrade nog vad jag höll på med.
i fortsättning ska jag ta informationen som jag hittar på nätet med en nypa salt:)

Fredag mitt i veckan

Idag lyxxade vi till det (hur stavar man lyxxa till det, jag skriver ju det med två x eftersom jag jobbat på lyxxa.:)) med ett glas rödvin till maten. Resten av kvällen kommer vi nog bara ta det lungt. Idag vaknade jag för att börja tvätta kl 7, och sedan vi lunch tog jag mig in till stan för att träffa bästa Maria. Trots att jag kollat upp vägen innan jag begav mig, plus skrivit ner lite guidelines hur jag skulle hitta till hennes jobb, slutade det med att jag gick omkring med en karta. Inte ens då hittade jag det, Maria ringde lägligt och kunde guida mig.
Satt in lite nya smycken på MiitaSweden.
Rock hänget - (länk)
Rock & Roll Pink örhänge - (länk)
Nu ska jag bara ta det lungt och dricka lite vin. :)

Lite tips!

Lite tips på vad man kan önska sig i alla hjärtans dag present, eller lite tips på vad man kan ge till någon!:)


Alla hängen finns på våran hemsida - MiitaSweden. Ni hittar dem under fliken halsband.

Tillbaka

har varit en intensiv vecka.
min sambos föräldrar från Panama var och hälsade på oss. givetvis blev det extrem kyla, ca -15 till -25 grader, och de var inte riktigt vana vid det. inte jag heller för den delen! när vi var ute på stan kunde man vara ute någon timme i stöten sen fick vi gå in och värma oss någonstans.
det var en mycket trevlig vecka, och de var kul att få visa hur vi har det hos oss. sen för min del var det givetvis väldigt kul att äntligen få träffa dem!
nästa gång blir det Panama bestämde vi. bra mycket varmare än här!:)




Snö

Det snöar som bara den här. Ska snart bege oss ut efter en långfrukost. Imorse när jag var ute på en promenad var det -15 och strålande solsken. Fortfarande - 15 men solen har försvunnit och ersatts utav ett, ja vad ska man kalla det, aggressivt snöfall. Mysigt det också i och för sig.
Kommer nog bli lite mindre bloggande framöver då vi har besök, men ska försöka att skriva ett litet inlägg varje dag!
Måste även passa på att tipsa om en jättesöt ring! Älskar grodor och denna är så galet söt! Den är på rea nu, så passa på! Klicka bara här så kommer ni till den..

Snart är det inte långt kvar tills våren och sommaren! Hoppas att den blir lika fin som förra!

RSS 2.0