Oh, skinnkjol!

Oj vad jag tycker skinnkjol är snyggt. Kommer jag köpa en själv? Antagligen inte... Jag använder aldrig kjol nämligen. Klänning kan jag ha på mig någon gång då och då, men kjol- nej. Vet faktiskt inte varför, men det är som det är.
OM jag skulle få för mig att köpa en skinnkjol så skulle jag matcha det som tjejen nedan.

Bild från Chic.

Smyckena jag skulle matcha till detta är...

Ett helgon armband tillsammans med detta röd och vitguldspläterade armband.

Och denna rödguldspläterade ormringen.

Nu blir det mat!!!

M+M



Nu är hösten här och helst har jag på mig klänningar med lång ärm.
Hittade denna underbara klänning på Mango och de fina stövlarna är från Scorett.
Satt ihop lite kollage med vilka smycken jag skulle matcha klänningen.

Red - Ormring 70;-, Armband med svart sten 185;-
Själv är jag inne i en period då jag verkligen gillar guldfärgat. Oavsett om man är brun eller lite vitare i huden (som jag är) så passar det. Ormringen känns lite häftigare medans armbandet känns mer stilrent.

White - Ring med svart sten 270;-, Nyckelhalsband 150;-
Halsbandet med nycklen är verkligen en utav mina favorit smycke eftersom den passar till så mycket. Ringen med den svarta agaten är väldigt snygg då designen på ringen är så enkel, men man lägger ändå märke till den eftersom stenen i sig är lite större.

Alone - Agat halsband 330;-
Agat halsbandet ger själva outfiten en liten "twist". Outfiten i sig själv är väldigt enkel och rak och halsbandet bryter av det hela eftersom det händer så himla mycket i det.

Nu blir det en liten promenad i höstregnet!
Ciao!

MiitaNews.

Efter ett par timmars sömn så känner jag mig mycket piggare, men skulle inte ha några problem med att sova ett par timmar till. :)
Idag blir det full rulle!
Tänkte bara skriva ett kort inlägg och visa dagens MiitaNews. Superfräck rödguldspläterad orm ring.


Hörs sen!

Tillbaka!



Har precis kommit hem från 6 underbara dagar i Frankrike- St Malo/Dinard.
Vaknade klockan halv 4 idag och har varit på resande fot sen dess, så är rätt trött nu.
Datan åkte med, men det gjorde inte så stor nytta då jag inte kom in på några trådlösa nät, något konstigt med min data helt enkelt.
Dagarna har bestått utav promenader vid vattnet, ETT dop i havet, fina klänningar, bröllop, god mat, god dryck och helt enkelt en underbar tid med familjen och alla andra människor där.
Nu ska här packas upp. Bilder och uppdateringa kommer senare!
Bjuder på två bilder från Dinard, området som vi bodde på.

Kombination

Idag har det varit full rulle, och det kommer det vara ett par timmar framöver också.
Idag har jag bland annat varit på stan för att fixa lite små saker inför resan imorgon. Efter att vi har lämnat våran bil på verkstaden så ska jag packa det sista och göra en snabbstädning. Det värsta jag vet är när det är stökigt när man kommer hem efter att ha varit borta. Det sista som ska göras är att förbereda med biljetter och dylikt.
Lille Wille lämnade vi hos min farbror och faster igår, som jag saknar den lille krabaten.

Dagens MiitaNews är det här fräcka läderarmbandet med nitar.
Jag vet att mycket fokus läggs på tjejer/kvinnor när det kommer till smycken. Därför tänkte jag visa hur en man/kille skulle kunna matcha dagens MiitaNews.


Kombinationen av läderarmband ovan kostar endast 365;-.

Armbandet med stora nitar hittas här och kostar 175;-

Dagens MiitaNews, snurrarunt läderarmband med lite mindre nitar, hittas här och det kostar 95;-

Snurrarunt läderarmbandet med vinrött/svart och beiga bomullssnören hittas här och kostar även det 95;-

Så tjejer, ger er kompis/pojkvän/sambo/man ett läderarmband i fredagspresent!:)

Och sen var det måndag.

I helgen har jag haft lite utav en blogg-pause.
I lördags åkte jag och Julio till Knutstorp där det var Ferrari & Maserati dag. Vädret var bra i alla fall och jag blev till och med lite brun/röd i ansiktet.
På söndag tog jag det bara lungt och kopplade av. Hann packa lite till den kommande resan till Frankrike. Vi åker tidigt på onsdag morgon och kommer tillbaka måndag kväll. Men räds inte, datan åker med. ;)
Idag har jag hunnit lägga in de nya varor som snart kommer att synas på MiitaSweden!
Supersnygga saker, blev själv helt exalterad när jag packade upp dem.
Här kommer några utav mina favorit smycken som man kan hitta på MiitaSweden...


Snyggt träarmband- endast 95 ;-


Ett par färgglada örhänge är aldrig fel, lyfter vilken outfit som helst! Endast 90;-


Älskar detta armband eftersom det verkligen passar till allt. Kostar endast 185;-


Jag vet att sommaren är över och att det är höst nu, men eftersom dessa fjäril örhänge är orange/senapsgula tycker jag att de passar alldeles ypperligt till hösten också. Dessa kostar endast 65;-.

Jag skulle kunna hålla på hela natten, men eftersom det blir en tidig dag imorgon för att fixa det sista inför resan hade jag tänkt titta på en bra film nu, och bara koppla av.

Godnatt!

Fredag.

Igår kom bästa Matilda och hälsade på. Hon stannade över natten och idag efter att jag hade klippt mig så lunchade vi nere i stan. Väldigt mysigt att få lite kvalitetstid med henne!
Efter att hon åkt så tog vi det rätt lungt här hemma. Tvättat lite, plockat upp och lagat mat.

Såg den här bilden på Blake Lively i CHIC.
Kolla in hennes stora snygga ringar.

Stora ringar!

Såg även snygga Hilary Duff.
Älskar att hon matchar de röda örhängena med ett blått armband.


Snygga trä armband!


Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

Choklad mask.

Igår kväll bestämde jag mig för att lägga en ansiktsmask, lotten föll på en choklad mask. Innan jag började hela proceduren så läste jag givetvis instruktionerna. Vek mig dubbelt utav skratt när jag läste "Endast för utvärtes bruk, ej invärtes". Jag vet att man måste vara övertydlig med sådana saker men tyckte ändå att det lät lite kul. Varför skulle man vilja äta en ansiktsmask? Men skratta bäst som skratta sist. Jag är tokig i choklad och jag fick världens cravings när jag öppnade förpackningen för den luktade verkligen choklad. Tur för mig att jag hade läst instruktionerna innan och visste att jag inte fick ta en lite smakbit utav den. :)

Shakira.


Jag var inne och läste lite artiklar på Sofis Mode och kom då in på ett bildspel med lite "skvaller" om kändisar.
Tydligen så är det en märklig upplevelse att jobba med Shakira- för att komma i rätt stämmning inför viktiga fittings så har hon tydligen vissa ritualer som hon gör- and I quote -
" Tända ljus och mässande av mantran är ett måste innan plaggen åker på."
Jag undrar om hon gör det för att plaggen ska passa bättre. Jag har ett par byxor som är lite tajta, jag undrar om de passar om jag tänder lite ljus, och så får Julio stå för mantran. Det kan ju vara värt ett försök. :)
Hon har i alla fall väldigt snygga armband på sig. Finns liknande här och här.

10 år.

För exakt 10 år sedan föddes lille Wille.
Det var en fin höstdag som vi sedan hämtade honom. Någon månadan innan vi hämtade hem lille Wille hade våran älskade Dixon gått bort. Vi bestämde oss för att skaffa en annan lite cocker spaniel och lotten föll på Wille- Dixons systerson. Konstigt nog så föddes Wille samma dag som Dixon gick bort.
Jag kommer ihåg den dagen vi åkte för att kolla på Willes kull. Jag satt mig ner i hagen bland Wille och hans syskon, och den första som kom fram till mig var söt liten valp, väldigt vit med svarta detaljer - Wille! En orädd liten valp, med raska och bestämda steg. En tid därefter åkte vi för att hämta hem honom till Hallaryd.
Nu sitter vi här - 10 år senare och den lille rackaren är fortfarande rask i stegen.
Lille söte Wille, jag kan inte förstå att du är 10 år.


Intensiv dag

Idag blir det lite utav en intensiv dag. Vi ska hinna handla, sen ska jag förhöppningsvis hinna träffa min syster och resten utav dagen ska jag se till att jobba undan. Listan som jag ska hinna med på jobbfronten idag är lång vill jag lova!
Innan dess ska jag dock hinna få i mig lite frukost och en kopp kaffe.
Hörs senare under dagen.

Ni har väl inte missat dagens MiitaNews. Nu är hösten här och detta "multi bangle" armbandet är jättesnyggt tillsammans med höstens beiga/bruna/senapsgula mm. färger. :)

Så här...

Skulle jag velat sett ut idag. Istället har jag haft på mig en tjock kofta och halsduk. Hösten är här! Men fastän det är höst kan man ju givetvis använda detta armband och örhängen.:)

Oj,oj,oj.

Mina värsta farhågor besannades- trots all förberedelser. Jag kommer se svullen och kriminell ut i mitt nya pass! Varför måste man ta bilden hos polisen nu förtiden? Jag förstår att det kanske är mer praktiskt, men ärligt talat hade jag hellre tagit mig till en fotobutik och tagit kortet där. Då hade jag i alla fall fått ta om bilden, plus att det är säkert bättre ljus än hos polisen. Nu är det gjort i alla fall, så får helt enkelt släppa det.
Idag känns det som höst i luften- mysigt.
Njut av dagen!

Lite ångest.

Just nu har jag lite ångest. Saken är den att jag måste beställa nytt pass. Det som ger mig ångest är det förbaskade pass kortet som aldrig blir bra, och som man sedan ska dras med ett par år framöver.
Idag har jag försökte att planera allt in i minsta detalj- håret, kläderna, örhängena. Ingen vit eller ljus tröja för då kommer jag se ännu blekare ut än vad jag faktiskt är. Ingen konstig frisyr för om 3 år kommer det bara se superlöjligt ut.
Ett pass kort som jag faktiskt tycker är okej är det i mitt nuvarande pass, tror ni att polisen kan klippa och klistra lite och låta mig ha kvar det kortet? :) Jag ser ju faktiskt nästan likadan ut som jag gjorde då...

Anine Bing.


Såg denna underbara bild på Anine Bings blogg när jag kikade inom där. Ett utav armbanden hon har på sig liknar detta med rosenkvarts, jade och silverpläterade kulor.

Kvällen i Småland.

'



Dessa tjejer kan jag sakna så otroligt mycket! Vi har varit/är spridda över hela världen, men det som är så skönt är att när vi väl träffas känns det som om det vore igår vi sågs.
De är verkligen helt underbara vänner!

Småland.

Idag blir det en liten runda till Småland!
Vi ska träffa de bästa tjejerna, några utav dem i alla fall. :)
Dessa tjejer är de som jag känt sedan barnsben- de som man vet finns där i vått och i torrt.
På återseende!

P.S Ni har väl inte missat dagens nyhet!

Söndag.





Regn, regn och mer regn. Dagen börjades med en långpromenad i regnet. Inte för att jag klagar över det, tycker det kändes uppfriskande på något sätt.
Igår åkte vi över till Helsingör. Köpte lite vin och ost, tog en öl och pölse på torget, sen avslutade vi det hela med glass innan vi åkte tillbaka till Helsingborg. När vi kom tillbaka till Helsingborg stannade vi till nere vi hamnen för att kolla på lite fotboll.
Nu ska det fixas lite här hemma!
Hörs sen!

Lazy day.

Idag går jag på lågvarv. Julio och jag vaknade klockan 3 inatt för att kolla på fotboll. Panama mötte Brasilien i U20 VM som spelas i Colombia. Tyvärr förlorade Panama, men det var en bra match i alla fall. Klockan 5 hade de spelat färdigt och vi kunde sova 3 timmar till.
Resten av dagen har jag tagit det lungt och ikväll ska vi på bio- Harry Potter!

Vissa dagar saknar jag verkligen Kina, idag är en sådan dag.
Tur att youtube finns vid sådana tillfällen.
Här är en video från Shenzhen som jag hittade.

Hässleholm

Igår tog vi vårt pick och pack och åkte till Hässleholm för en liten visning av MiitaSweden.
Det var ett trevligt gäng i bland ålder. Värdinnan bjöd på god mat och dryck, så kort och gott - en väldigt trevlig kväll!
Jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själv.

Här kollas det och provas smycken

Lenar provar halsband.

Elin provar också halsband.

Här sitter tjejerna med smycken från MiitaSweden.


Äventyr.

Idag ska vi iväg på äventyr!
Hinner inte skriva så mycket mer för jag måste förbereda lite saker nu.
Imorgon kommer bilder och då får ni också reda på vad vi har hittat på.

Gårdagens nyhet och en utav mina personliga favorit örhänge!

Jag ber om ursäkt.

Jag ber om ursäkt om jag inte alltid skriver korrekt på svenska. Jag fick berättat för mig häromdagen att ibland låter det jag skrivit här i bloggen lite konstigt, meningsuppbyggnad osv. Detta beror troligen på att jag mixar svenska och engelska när jag tänker. Ibland när jag ska skriva något, eller när jag tänker på en mening som jag ska säga så översätter jag den från engelska till svenska i huvudet innan. Men ju längre jag stannar i Sverige detsto enklare kommer språket till mig igen. För ett par år sedan tänkte jag mer eller mindre enbart på engelska.
Så snälla, ha överseende med mig. :)

Igår åkte pappa tillbaka till Kina igen. Men innan han åkte så var vi på Wideröra Gård och lyssnade på Thommy Persson som släppte sin skiva.
Först hann vi med en morgon promenad. Jag och Wille medans pappa tar sig ett dopp i havet.

Jag, Julio och pappa när vi fikar på Wideröra Gård

Min farbror och faster hade också tagit sig dit!

Thommy P. i full gång.

Ciao!

RSS 2.0