MiitaNews.

Som ni säkert märkt, hoppas jag i alla fall :), så kom det inte upp någon MiitaNews idag. Anledningen till detta är att jag håller på att göra en liten omorganisation i lagret och detta påverkar även mitt vardliga jobb med MiitaSweden. Givetvis kommer MiitaNews tillbaka när omorganisation är färdig. Givetvis finns det fortfarande en massa andra fina smycken att välja på. Varför inte detta snygga armband, eller den fräcka ringen Extravagant!

SM Guld!

Ja. Idag firas det SM guld här i Helsingborg. Stan var fylld utav människor och jag hann precis ut på en liten runda med Wille innan Olympia tömdes på allt folk. Kände att det inte är någon hit att gå ut med en cocker spaniel, som endast går med nosen ner i marken och lätt skulle kunna gå in i 10 människor utan att märka av dem, när hundratals människor skulle ta sig ner i stan.
Jag är verkligen trött. Det har blivit mycket jobb denna veckan, väldigt trevligt i och för sig, men det tar ändå på krafterna. :) Julio är riktigt sjuk. Han har feber och snörvlar som bara den. Som tur är jag inte smittad - peppar, peppar, ta i trä!
Nu är det matlagning som står på listan!

Förresten. Kolla in hos snygga Elin och kolla hur hon matchar sitt MiitaSweden smycke!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Sen middag.

Sen middag som vanligt hos familjen A/V. Ikväll blir det kycklingvingar och lite smått och gott till det- med andra ord något obestämt för tillfället. Jag är helt slut, Julio också. Lägenheten ser ut som andra världskriget och det måste helt enkelt bara fixas! Så min plan är att medans kycklingen är inne i ugnen så ska jag springa omkring som en galning, ge mitt allra sista för ikväll, och få lägenheten att se lite trevlig ut i alla fall. När jag göra detta kommer jag lyssna på en utav mina absoluta favoritlåtar, vilket gör det hela mycket trevligare!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Speechless.

Speechless. Så känner jag mig just nu. Beror mest troligt på att jag är super trött.
Nu ska jag avsluta denna dagen med att ta disken.
Det känns som om sommaren var så länge sedan, fastän det egentligen inte alls var länge sedan. får helt enkelt kolla på lite sommarbilder för att få tillbaka känslan! Sen så är  ju faktiskt hösten/vintern ganska bra den med.







18/10-1986

Ett stort grattis till de bästa föräldrarna som finns på deras 25-åriga bröllopsdag!





'


GRATTIS MAMMA OCH PAPPA!

Hanna Westman.

Kolla in snygga Hanna!

I samarbete med Hanna ger MiitaSweden nu 10% (fram tills tisdagen den 18/10-11) när man anger rabattkoden hannaw

Oj,oj,oj.

Oj,oj,oj så dålig jag har varit på att uppdatera här. Det helar grundar sig i att hela veckan har varit lite konstig. Vi åkte som sagt upp till Stockholm och hade jättetrevliga dagar med mina systra och deras familjer. Nu när man träffade syskonbarnen så insåg jag hur snabbt tiden går. Det kändes som om det var igår min äldste systerson Philip kom till världen, nu är han 6 år och har börjat förskolan. Som han har vuxit och förändrats på bara ett par månader. Wilson och Enzo likaså. De bara växer medans det känns som om man själv stannar. :P

Vi kom tillbaka från Stockholm i torsdags och direkt så fick jag göra mig iordning för att åka till min faster på ett litet event, vilket var jättetrevligt! Sen på fredagen var det jobb som stod på listan, väldigt trevligt det också. :)
Det enda som är lite irriterande är att jag har fått tillbaka min förkylning som jag trodde jag hade blivit av med. Jag har ont i nacken och i örat. Plus att det har slått lock för örat, inte så trevligt- men det kunde ju varit värre. :)

Ikväll börjar efterlängtande Pan Am, som jag har längtat. Hoppas nu att den är så bra som jag har föreställt mig. Men innan dess har jag lite jobb kvar att göra här hemma så det är väl  bara att sätta igång.
Vi hörs snart- lovar!
Ciao!

Sthlm.

Ja, har ju inte varit så duktig med bloggandet de senaste dagarna. Det hela beror på att vi är i Stockholm på ett litet snabb besök.
Vi kom upp i måndags  - efter fler timmar än vi räknat med. Att köra tog extra lång tid eftersom de höll på att bygga om vägarna överallt kändes det som. I verkligheten var det bara på två ställen som de byggde om, men det tog ändå ca. 1-2 timmar längre tid att köra upp än vad vi hade räknat med.
Sen vi kom hit har jag myst med Enzo. Varit på bio med syster - De tre musketörerna. Måste säga att vi var nog i en utav de mysigaste biograferna jag någonsin varit på- Filmstaden i Råsunda. Sen var det extra mysigt eftersom det endast var 6 personer i biografen. Sen är det ju aldrig fel med popcorn och M&M's. :) Igår åt vi underbar arabisk mat samtidigt som vi såg Sverige vinna över Holland i fotbollen, inte helt fel det heller!
Nu ska jag äta lite lunch, så vi hörs helt enkelt senare- eller när jag kommer tillbaka hem igen.

The Three Musketeers, bild lånad härifrån

Bild från våran fantastiska mat igår

Kväll.

Nu är kvällen här och det är dax att köra igång. Har lite mail jag måste svara på, bilder som måste tas, mat som ska lagas och lite väskor som ska packas. Så har egentligen inte alls tid att sitta här och skriva. Men det är som vanligt med mig, när det är något som jag måste göra- som jag kanske inte tycker är superkul (som att packa) så skjuter jag upp det och gör en massa andra saker istället.
Men nej. Nu måste jag påbörja kvällens "måsten" annars så tickar tiden bara bort.
Förresten... Måste bara säga att jag längtar verkligen tills första avsnittet utav Pan Am. Jag vet egentligen inte varför men jag tycker bara att hela serien verkar så fräck.

Bild hittas här

Bild hittas här

Bild hittas här


Söndag.

Vaknade för en stund sen och sitter nu med en god kopp kaffe och väntar på att Söndagen ska dra igång. Söndag brukar ju kallas vilodagen, men här blir det ingen vila idag. Både jag och Julio ska jobba. Efter det ska vi fixa lite inför kommande Stockholmsresa.
Hinner inte skriva så mycket mer eftersom jag måste gå ut med Wille och har lite annat fix och trix som ska göras innan dagen drar igång.
Ha en riktigt skön söndag!

Affordable Luxury -Lindex

Var inne på Chic och såg Lindexs nya Affordable Luxury - måste erkänna att det var relativt mycket som jag tyckte var fint. Tänkte dela med mig utav några saker som jag hade kunnat tänka mig att klicka hem.


De smycken jag skulle matcha dessa kläder med är dessa smycken från MiitaSweden.


Förresten. Ändrat bildspelet på MiitaSweden. Gå in på websidan för att se slutresultatet. :)
Nu ska jag laga mat. Hörs sen!

Stay hungry. Stay foolish.

En utav de män som har påverkat vårat samhälle mest har gått bort.
Om man inte redan sett/läst de tal han höll 2005 så rekommenderar jag verkligen att man tar sig tiden att göra det här.
Några utav mina favorit delar

"You have to trust in something — your gut, destiny, life, karma, whatever. This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life."

"You've got to find what you love. And that is as true for your work as it is for your lovers. Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work."

""If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today?" And whenever the answer has been "No" for too many days in a row, I know I need to change something."

"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary."

Stay Hungry. Stay Foolish

Foton.

Jag älskar foton där man riktigt känner värmen och glädjen.
Ibland undrar jag hur jag själv kommer kolla tillbaka på bilder på mig själv när jag yngre. Jag undrar vad jag kommer att tänka då. Tankarna jag kommer att ha om mig själv, de beslut jag har tagit i mitt liv. Kommer jag vara en sådan person som ångrar sig över misstag, eller kommer jag försök att se allt från en positiv synvinkel- att jag lärt mig något utav mina misstag. Ja det återstår väl att se helt enkelt.
Fick dessa underbar bilder på mina morfäldrar för ett tag sen. Älskar verkligen uppsättning utav bilder. De är alla så fina på sitt sätt.

Tror det är morfar som står på bilens tak.

Korrigering - Mormor i rutig klänning, morfar- snett bakom mormor till höger

Mormor sitter längst fram, kollar ner i bilden.

Homecoming Queen.

"Drygt fyra år hade gått sedan vi stod på samma flygplats för att hoppa på ett plan till vår nya hemstad, Tokyo. Att tiden där hade ett bästföredatum hade vi alltid vetat, ändå kändes det overkligt att vi nu satt här. På väg "hem". Kruxet var bara att Sverige inte längre var hemma. Hemma hade ju blivit landet som bara varit vårt till låns, där vi levt, jobbat och fått barn. När vi lämnade in våra japanska id-kort till immigrationsmyndigheten för att stämplas ut ur landet var det som om en flisa av själen föll av." - Maria Ahlgren

Ögnade igenom Elle en kväll när jag fick syn på artiklen "Livet som Homecoming Queen" utav Maria Ahlgren. Mycket utav det hon beskriver i artiklen känner jag igen så väl.
Nu har jag bott hemma i Sverige ett tag men på något sätt känns det inte som förr. En bit utav mig finns kvar i Kina och Hong Kong, en annan i Prag. Jag älskar Sverige på många sätt men jag undrar om jag någonsin kommer känna mig hel här.

Shekou

Helsingborg


knowledge is power.

Tänkte som sagt skriva lite fun facts om vad jag lärde mig idag.

När man gör ett utskick i marknadsföringssyfte beror resultatet i slutänden på...

- 40 % - om det är rätt målgrupp

- 20 % - om det är rätt timing

- 10 % - om formgivningen på utskicket.


- 68 % föredrar en fysisk katalog.

- 7/10 av dem som får en fysisk katalog använder den.

-6/10 sparar katalogen i flera månader.


Om man kollar i åldrarna 18-24 år så tycker de spontant att det är roligast att få reklamutskick i brevlådan, istället för, t ex., social medier.

När reklamutskicket är personligt adresserat...

- öppnar 51 % alltid reklamutskicket.

- öppnar 20 % oftast reklamutskicket.


Så nu gäller det att tänka till - vad man ska lägga kruten på?
Så här ser jag ut när jag tänker. Lite borta helt enkelt. :)
Förresten. Finns liknande armband på MiitaSweden, som det jag har på mig på bilden.
Här är ett.
Och här är ett annat.

CIAO!


Posten.

Ja, posten kan allt vara bra ibland. Idag var jag på ett E-handel seminarium som de anordnade. En hel del information de gav visste jag redan lite om, annat inte. Sen tycker jag att det är alltid intressant att få lite fakta, nummer och %, på undersökningar som har gjorts angående marknadsföring etc.
I det stora hela tyckte jag det var lärorikt och jag fick själv lite att tänka på. Tänkte dela med mig lite 'fun facts' som jag lärde mig i en bloggpost lite senare idag.
Nu blir det en kopp kaffe och efter det en promenad med Wille.

Förresten. Dagens MiitaNews, ringen Stella, är så otroligt fin. Kika in den här.

Ciao!

5 timmar senare.

Middagen smakade bra och direkt efter att vi hade ätit började jag på mitt nya projket.
Kommit en bit på vägen men har en hel del arbete kvar. Så resultatet får ni se senare.
Nu ska jag lägga mig. Imorgon ska jag på ett e-handelsseminarie. Måste gå upp rätt tidigt för att hinna med lite saker innan jag ska gå. Det som är bra är att seminariet är relativt kort så kommer hem vid lunch, har därför hela eftermiddagen på mig att jobba med mitt lilla projekt.
Hörs imorgon!
Ciao.

Första dagen på veckan.

Idag har jag haft lite svårt att komma igång med allt som jag borde göra. Istället har jag varit sympatisjuk med Julio och hållt honom sällskap genom att kolla på lite filmer. Lite produktiv var jag ändå, för jag strök upp det som var kvar utav tvätthögen samtidigt som jag kollade på filmerna. Nu däremot är jag sjukt taggad att jobba. Det är konstigt det där. Så ska göra lite mat nu, sen blir det jobb för hela slanten.

Ni har väl sett dagens MiitaNews. Jag älskar verkligen färgen på stenen, och den skimrar så otroligt fint.
Så här ser den ut. Men för att se alla specifikationer så gå in på hemsidan.

Ciao så länge!

Söndag.

Varit så fint höstväder i helgen, därför var det extra tråkigt att vara sjuk. Har ändå försökt att vara ute någon timme per dag för att njuta utav vädret. Nu känner jag mig mycket bättre, hostar bara lite, men jag har smittat Julio. Eftersom jag har varit sjuk ett par dagar och inte riktigt orkat med allt som jag borde göra har jag försökt att ta igen lite jobb idag. Har även hunnit med att baka en citronkladdkaka, damsuga av och torkat golv. Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan ska jag stryka lite kläder innan jag påbörjar kvällens middag. ´

Eftersom det har varit alldeles för lite bilder på bloggen den senaste tiden, eller det tycker jag i alla fall, så bjuder jag på en bild där jag är osminkad och inte så pigg- mer eller mindre som jag har varit de senaste dagarna. Bilden är tagen i Frankrike, är väldigt trött efter bröllopet som vi var på där.

Nej, duschen var det. Hörs sen!

RSS 2.0