Morgonstund.

Har inte precis haft någon skönhetssömn inatt. Vaknar från och till och det känns ju sådär faktiskt.
Ett utav de mest frustrerande saker jag vet är att vilja sova, men inte kunna.
Nu är jag i alla fall vaken och det är dax att påbörja dagen.
Idag kommer jag jobba hela dagen så det kommer inte bli några förändringar på MiitaSweden förräns ikväll.
Lägger upp en bild på en utav mina favorithängen för tillfället. Passar perfekt som julklapp!
Klicka på bilden så kommer ni direkt till hänget.

Dagen efter.

puh som det blåste igår. det var faktiskt lite otäckt.
imorse såg jag en hel del intressanta saker när jag var ute på en promenad. cyklar som blåst omkull, en plats stol som låg på en bil och ett antal grenar som knäckts och låg på marken. det var inte små grenar, utan tjock, stora och kraftiga grenar. men idag skiner solen och himlen är blå. tänk så stor skillnad ett par timmar kan göra.

idag har det även miitasweden ändrats lite.
nu kan man nämligen handla efter pris. det kan ju faktiskt vara så att man handlar efter en budget ibland. kanske ska man köpa något litet till sin granne som tack för att hon/han har tittat efter ens hus eller lägenhet när man varit på semester. eller kanske vill man ge någon en liten adventsgåva nästa söndag?
det finns otaliga tillfällen att ge någon en gåva så för att göra det lite enklare för våra kunder att handla efter pris så har vi delat in våran produkter i prisklasser.
gå gärna in och kolla här!

1a.

Och så var det första advent. En väldigt blåsig sådan också.
Stjärnan har åkt upp. Jag har precis ätit en lussebulle, lite pepparkakor och druckigt ett glas julmust.
Idag har jag varit på jobbet ett par timmar och nu blir det lite jobb med MiitaSweden.
Har ni sett den nya bakgrundsbilden på hemsidan?

Mycket på g.

Igår kände jag mig helt slut. Har varit så mycket på sista tiden, allt från att packa till att försöka hålla igång MiitaSweden etc. Så efter ett glas vin somnade jag i soffan. Idag känner jag mig mycket piggare och nu ska jag jobba lite och sedan ska jag sätta upp stjärnan i fönstret. :)
Har insett att jag måste försöka bli mer effektiv när jag jobbar, så att jag sedan kan ta det lungt på kvällarna. Istället för att hela tiden försöka göra något. Oftast sitter jag med datan i knät in på små timmarna, samtidigt som jag har tv:n på. Vilket resulterar i att jag inte kopplar av eller jobbar effektivt.

Förresten. Ni har väl inte missat MiitaSwedens senaste MiitaNews.
Ett hänge i agat, och ett onyxhänge!

(Om ni klicka på bilderna kommer ni direkt till hemsidan och till hängena)

Piano.

När jag gick i 4e klass började jag med piano lektioner. Musik har alltid varit en tillflykt för mig. Det är något jag vänder mig till när jag är glad, ledsen eller sur. Just nu är jag inne i en period då jag känner mig lite stressad, och när jag behöver koppla av sätter jag mig vid pianot och spelar. Det behöver inte vara länge. En låt sedan känns det bättre och jag känner mig lugnare. Om det är något som jag kommer att sakna så är det pianot som kommer att stanna här.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag ner till stan och fixa lite saker innan jobbet.
Hörs ikväll!

Packar.

Idag har det varit en packdag. En hel del skåp har tömts och det känns skönt. Jag trodde inte att vi hade så mycket saker, men tydligen hade jag helt fel i det. Nu ska jag göra det sista med packningen för idag och sedan blir det lite jobb med MiitaSwedens websida.
Ni har väl inte missat dagens MiitaNews. Ett jätteläckert agat hänge.
Här kan ni hitta den!

Nationaldräkt.

När jag var yngre kollade jag på Miss Universe varje år. Nu är det ett par år sedan jag såg det, men utav någon anledning trillade jag in på deras hemsida idag. Vad tycker ni om Sveriges nationaldräkt?
Den har verkligen förändrats sen jag såg den sist...
Bilden lånat från Miss Universe hemsida.

vintertid.

blev så otroligt trött efter lunchen, men finns ingen tid att vila! måste fortsätta att packa upp varor, skriva in i lager etc. etc. men det är väl säkerligen vädret som påverkar en också. nu är det snart mörkt och klockan är bara lite över 3. helt knäppt. tur att det snart är dax att sätta upp adventsstjärnan så att det blir lite ljusare. :)
Jag skulle gärna vilja ha nya adventsstjärnor i år. Ungefär som denna nedan men jag vill ha dem i rött istället. Jag vet att jag har sett det i någon affär men jag kommer inte ihåg i vilken! Den vita nedan hittade jag på Clas Ohlsons hemsida.

boho.

packar upp lite nya varor och här är ett litet smakprov. så håll utkik för snart så kommer de att dyka upp på websidan!
nu blir det lunch, och sen ska jag fortsätta packa upp, prisa och fixa!
önskar er alla en trevlig fredag!

Är du en utav de lyckliga?

Idag släpptes, som ni säkert redan vet, Versace samarbete med HM. Är du en utav de lyckliga som hann roffa åt dig något? Jag kan väl inte påstå att jag stod i kö för att handla något, men det fanns många, många, fräcka saker som jag nu efteråt ångrar att jag inte försökta få tag på!
En utav mina favorit klänningar var den guldiga, perfekt som nyårsblåsa!
Denna klänning skulle jag matcha dessa nya, väldigt snygga örhänge, som ni snart kan hitta på MiitaSwedens hemsida.
Lägg märke till de söta fjärilarna!

Men mitt absolut favorit plagg är denna klänningen, som känns lite Asien inspirerad.
Oh!! Är den inte heeelt underbar! Jag fullkomligt älskar den!
Till klänningen skulle jag endast ha ett par längre örhänge, som dessa.
Eller en lite enklare, söt ring, som denna.
Eller varför inte ett halsband som egentligen känns helt "missmatched" till denna klänning, men som på något sätt känns så jäkla rätt. Som detta!

Jag hade inte heller tackat nej till några utav de väldigt färgglada kläderna!

Alla kläder kommer, givetvis, från H&M

Kaos!

Kaos in the house! Websidan blev helt konstig för någon dag sedan. Skulle byta bakgrundsbild nu till jul och när jag skulle byta tillbaka till den gamla bilden så försvann mer eller mindre alla inställningar. Köp knapparna ändrades, produkterna ändrades etc. etc. Jag fick panik! Jag är inte jätte teknisk och visste inte hur jag skulle göra. Speciellt inte när det handlar om css koder och sånt. Men turligt nog så var allt fixat dagen efter, med hjälp utav starweb och julio! Så nu ska jag fortsätta att klura med hur bakgrunden ska se ut, och så hoppas jag att inget händer när jag laddar upp de olika bilderna!
Ciao!

Så här sitter jag igen.

I ett tåg. Samma route - Stockholm - Hässleholm - Helsingborg. Med svullna fingrar och ett rejält sug efter kaffe. Jag är inte van vid att mina figrar är så här svullna, det känns som om de ska sprängas.
Imorse när jag skulle ta och köpa en biljett till t-banan hände något intressant. Jag går fram till mannen i den lilla boxen och frågade om jag kunde köpa en enkel biljett till t-centralen. Ja svarade han. Jag tog fram mitt kort och gav det till honom. Hans kommentar då  "Nej, tyvärr tar jag inte kort, endast kontanter. Men du kan köpa med kort i automaten bakom dig." Så i ett samhälle där man hela tiden ser skyltar som det står "hjälp oss bli ett kontantlöst samhälle, betala med kort!" så kan man inte betala med kort hos mannen i den lilla boxen, endast kontanter! Jag har inget emot ett "kontantlöst samhälle", jag betalar mer eller mindre alltid med kort! Men borde inte samhället själv var bättre rustat för det då? Nu fixade det sig ju i alla fall, men jag fick springa fram och tillbaka mellan mannen i boxen och automaten för jag hade inte en anning om hur många zoner jag skulle välja, var den zon AB röd, zon A, eller zone B - jesus! Så mycket enklare allt hade varit om mannen i den lilla boxen hade tagit kort istället.
Är det för tidigt att äta polly nu? ah. vem bryr sig. nu ska jag äta polly och drick ramlösa!

15 min.

Det tog mig 15 minuter att gå från min syster och hennes familjs lägenhet till våran. Så nära henne har jag aldrig bott.Ja, förutom om man räknar den tiden vi bodde i samma hus, men det räknar jag inte. :)
Vi var ute på en lång promenad som jag verkligen behövde. De senaste dagarna har jag spenderat en massa timmar framför datan, så att få lite distans till det hela- och lite frisk luft- gjorde verkligen susen! Det enda som var negativt var att jag korkat nog endast har mina converse med mig upp, och det är lite för kallt för att ha converse nu, rookie mistake! Får skylla på att jag inte är van vid det nordliga klimatet de har i Stockholm. :)

Kan inte fatta att denna bilden togs för 2 månader sen, vad hände med tiden?


Manligt.



Har gjort en ny katergori på MiitaSwedens websida, klicka här för att komma dit. :)

Julklappar.

Ja, julen närmar sig med stormsteg. Jag älskar julen! Jag älskar ljusstakarna, julpyntet och julgranar. För att inte tala om julmarknader, glögg och pepparkakor. Alla dessa små förväntningar som leder en upp till julafton. Men i år känns det mer stressigt än vanligt- imellan jobb, flytt och packning ska allt fix och trix hinnas med, plus att jag ska hinna handla julklappar till mina nära och kära. Det är då internethandel känns perfekt! När man har en ledig stund är det bara att sätta sig ner, kolla igenom vad som finns där ute i cyberrymden och klicka hem det som känns rätt. Pricket över i:et är att det skickas hem till en och man slipper stå i länga köer för att få sina klappar.
Är det mer än jag som ska handla över internet i år?
Bild lånat härifrån.

Ändrade planer.

Det blev inget fönster putsande idag. Jag glömde bort att vi inte köpt någon fönsterskrapa så får helt enkelt vänta med det tills det är inköpt. Fick istället rätt mycket gjort med MiitaSweden. Fixade lite nya bilder, gjorde vykort som snart ska skickas iväg.
Julio är på väg hem nu och tror att vi ska ta oss ut till Kungens Kurva för att shoppa lite.

Kollade inom CHIC idag. Såg bilden nedan på Reese Witherspoon- tänk vad ett färgglatt smycke kan göra för att lyfta outfiten!

Om ni är intresserade utav färgglada smycken, kolla på detta armbandet och dessa örhänge. Eller varför inte en söt ring som denna!

Fin!

Kändes konstigt att vakna upp i våran lägenhet. Ville knappt gå upp för sängarna är så sköna, men Julio lockade med nybryggt kaffe och eftersom det finns lite saker att fixa så var det lika bra att ta sig upp.
Snart ska jag börja putsa fönstrena och speglarna. Efter det blir det att fixa i garderoberna.
Men först ska jag njuta utav mitt kaffe framför Nyhetsmorgon ett tag.

Förresten... Hade tänkt att jag skulle förklara Dagens Erbjudande lite bättre. Vad vi gör är att vi väljer en vara och har den på nedsatt pris ett tag. Det finns inga bestämda dagar vi har dessa erbjudande, utan det kan hända att Dagens Erbjudande kommer 2 gånger i veckan, eller till och med 5 gånger i veckan. Så kika inom MiitaSwedens websidan för att se om just din favorit produkt är nedsatt i priset! :)
Hörs sen!

Snart.

Snart åker jag.
Idag lyssnade jag på årets första julsånger- hur tokigt är inte det? Kanske lite tidigt men jag älskar julsånger så lika bra att börja tidigt. :)
Turligt nog finns det internet på tåget så hinner jobba lite på vägen upp. Det ska verkligen bli jättekul att komma upp och se hur våran lägenhet ser ut. Intressant att se om den blivit som vi tänkt oss och pratat om.
Nu ska jag göra det sista innan jag går.
Förresten, ni här väl inte missat dagens erbjudande!
Ciao så länge!

Sthlm.

Imorgon bär det av till Stockholm igen. Ser fram emot att se hur Julio har fixat det i lägenheten, plus att själv fixa lite. Sen ser jag givetvis fram emot att få höra hur Julios första dag på det nya jobbet varit. Kan inte riktigt fatta att vi faktiskt ska flytta dit, eller att vi har flyttat dit rättare sagt. Allt har gått så snabbt! Det är i alla fall väldigt skönt att komma närmre mina systrar och deras familjer.
Nu ska jag börjar packa lite för snart börjar ju Pan Am!


Så mycket bättre.

För ett par år sedan skulle jag aldrig fått för mig att sitta hemma en lördagskväll.
Men ikväll njuter jag verkligen utav att vara hemma och titta på så mycket bättre.





Nej, nu börjar det igen!

Godnatt.

Helt slut efter dessa dagar. Imorgon ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon och sen blir det att fixa lite här i Helsingborg. Packa lite till, plocka upp och städa av. Ska även ner och se om jag kan hitta lite utav vårat julpynt, inte för att jag ska börja pynta nu, men jag hade tänkt ta med mig det upp till Stockholm innan jul! Kan inte riktigt förstå att det faktiskt är jul snart...
Nu ska jag sova!

Så här ligger det till.

Vi är mitt i en flytt. I tisdags gick första lasset till Stockholm. Det har varit en massa besök på Ikea innan dess, och även ett antal besök när vi väl kom till Stockholm för att inhandla allt som behövdes. Därför har MiitaSweden kommit lite i andra hand, men nu är det mest gjort och det kommer att visas nya produkter och det kommer att hända mer på både websidan, bloggen och på MiitaSwedens facebook sida.

gilla eller ogilla?!
så är ser våran nya soffa ut. rörberg från ikea. vi älskar den!

We are moving to Stockholm! That's the reason for being so absent. Lots of hours has been spent at Ikea, what do you think about our new couch? We love it! :)

RSS 2.0