Sjukling.

Nu har även jag fått en rejäl höstförkylning. Resultatet utav förkylningen, förutom en röd näsa, är att jag får sitta upp i soffan och sova om nätterna. Har försökt att ligga ner som en vanlig människa i sängen, men reslutet har blivit detsamma- jag vaknar efter 30 min en timme och kan inte andas. Så jag får ta mitt lilla pick och pack, mina två kuddar och täcke, och sätt mig i soffan. Då får jag i alla fall ett par timmars sömn, fastän det inte är det bekvämaste sättet att sova på. Är dock på bättringsväg så jag hoppas på att få sova i sängen inatt.

Idag ska jag försöka att fixa lite här hemma. Problemet är att de enklaste sakerna känns lika svårt som att klättra Mount Everest eller något åt det hållet. Disken, som vanligtvis tar 15 minuter, tog närmre 45 minuter. Allt går i slowmotion och titt som tätt måste jag springa och snyta mig, eller så får jag världens hostattack.

Nu ska jag ta mig en liten tupplur för att samla lite energi.

Igår hade jag en mycket trevlig visning hos min kusin Sussie. Jätte trevlig kväll med en massa trevlig människor.

Här är vissa av de saker som blev köpta igår;

Speta i fingret.

Jag har en speta/spink/flisa/sticka, vad ni än vill kalla det, i lillfingret. Det gör grymt ont. Den vill verkligen inte ut heller.

Nu blir det mat sen ska vi kolla på ett avsnitt utav våran favoritserier - Friends.




Bilderna lånade härifrån.

Förgrymmade tvätthög.


Hur underbart snygg är inte Bar Refaeli i den här outfiten. Lägg märke till det stora, men ack så enkla, armbandet hon har på sig. Bilden är lånad från Aftonbladet.

Förresten. En mycket konstigt sak...Hur mycket jag än stirrar på den där tvätt/strykhögen så försvinner den inte.:)
Efter en hel dags jobb känner jag mig rätt trött. Ska äta middag nu. Förbereda lite inför imorgon och i alla fall påbörja tvätthögen. Det är vad jag intalar mig själv i alla fall.

Helgen




Lördag:
-Tvättade hela dagen
- Lagade Panamansk mat för första gången - Arroz con Pollo heter rätten. Åt gräddbullar till efterrätt.
- Somnade med vetebot eftersom min nacke fortfarande gjorde ont.

Söndag:
- Vaknade med nackont och fick lägga in vetebot i micron och lägga mig en stund till.
- Åkte till Hallaryd och hälsade på morfar en kort stund.

Nu:
-  Ska påbörja strykhögen, och kolla på en film.

Effektiva lördagen.

Nu är det tvättdag. Det som är bra med att ha tvättstuga är att all tvätt blir upptvättad den dagen man bestämmer sig för att tvätta, det blir inte en maskin här och en maskin där. Det negativ är om något är smutsigt som man verkligen behöver tills dagen efter och det inte finns några tider i tvättstugan...Då skulle det verkligen vara skönt att ha en tvättmaskin hemma istället...
Vaknade upp med nackont. Vad är oddsen. Tvättdag plus nackont. Men det kan bara bli bättre!:)
Hörs sen!

Med en fjäder i örat.

Med en fjäder i örat och ett glatt humör begav jag mig ner mot stan runt kl 12,30. Faktiskt himla fint höstväder idag. En poncho räckte för att värma mig och det var så skönt att slippa regnjackan.
Nu ska jag snart börja med middagen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, så får gå och konsultera med Julio.
Dagen till ära hade jag denna ringen på mig. Kostar endast 80;- och hittas här.
Hörs sen!

Lunch.

Nu ska jag ner till stan och fixa lite saker innan jag ska möta en god vän på lunch. En god vän som jag träffar alldeles för sällan fastän vi bor i samma stad nu.
Dagens i-landsproblem: Min lins är otorligt obehaglig. Det känns som om det är någon konstigt beläggning på det. Lösning: Ta ut den ur ögat och tvätta den kanske? Inte svårare än så.:)
Hörs sen!

Obsession.

Förutom att jag är helt besatt utav dessa chokladkakor, så är jag också helt besatt utav nagellack.
Jag älskar nagellack. Jag älskar tanken på att naglarna kan få vilken galen färg som helst. Helst har jag alltid nagellack på mig. Men problemet är när det börjar skava bort. Jag tycker om när själv lacket är på, inte själva processen när man ska måla naglarna - underlack, lack, lack, överlack. Och all tid man måste vänta mellan varje del utav processen. Därför har jag inte på mig nagellack så ofta som jag skulle vilja. Men det hindrar mig inte för att ha en hel hög liggande här hemma i olika färger.
Vilken tur jag har som har en mamma som vet om hur besatt jag är och köper på sig ett helt lass i Kina.


Sista dagen.

Idag är det sista dagen som ni har chansen att vara med i Glamourmammans tävling där priset är ett valfritt MiitaSweden smycke.
Allt ni behöver göra är att gå in här, i kommentaren så skriva du sedan ditt bästa sommarminne från 2011, och givetvis vilket smycke du vill vinna. :) Lätt som en plätt!


Ovan ser ni några utav Glamourmamman Ninas favorit smycken. Vad faller er i smaken?

Skynda, skynda och var med och tävla. :)

Emmy.

Satt och kollade igenom lite bilder från Emmy galan, klänningarna givetvis. Eftersom jag själv älskar rött så tyckte jag att det var jättekul att rött var en sån dominerande färg.


Här är några av de klänningar som jag tyckte var fina. Bilderna är från CHIC.

Idag har jag kollat upp lite olika marknadsföringsmöjligheter. Mycket som snurrar i huvudet just nu, men har fått en massa ideer! Imorgon ska jag nog fortsätta på samma spår. Helt enkelt organisera mina tankar, göra en lite plan och räkna lite på kostnader osv.
Hörs sen!

Julie&Julia.

En otroligt bra film som vi kollade på igår, kan varmt rekommendera den för dem som inte sett den.





Lånade bilderna härifrån.
Bild 1
Bild 2
Bild 3
Bild 4

Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen!

Just nu.

Alldeles för sen middag idag. Julio och jag skulle åka och handla i eftermiddags men planerna ändrades lite. Vad är oddsen att vi båda somnar i soffa och vaknar kl 20? Det är vad vi gjorde i alla fall. Och utan någon mat, eller i alla fall ingen vi var sugna på att göra något med, så åkte vi och handlade då istället. Kom hem kvart över 9 och nu är maten i ugnen. Så blir en väldigt sen middag idag helt enkelt.
Vi har verkligen bara tagit det lungt hela dagen. Det mest ansträngande har varit promenaderna med Wille, och de har inte varit ansträngade överhuvudtaget. :)
Nej vi tar helt enkelt nya tag imorgon och tar det lungt resten utav kvällen också.
Hörs imorgon!

Visst är det mysigt med höst och ljudet utav regn som smattrar mot rutan. Men just nu hade jag gärna haft en lika fina, solig och varm dag som när vi åkte till Helsingör på Julios födelsedag.



Bildspel.

Nu kan ni se resultatet på bildspelet som jag satt och fixade med igår kväll. Gå in här och kolla på bildspelet som kommer på första sidan.

Underbart fint höstväder i Helsingborg idag. Ska försöka att jobba undan det jag behöver göra så fort som möjligt så att vi kanske kan gå ut och njuta lite utav det fina vädret i eftermiddag. Det är så himla lätt att fastna i det man gör. Igår hade jag bestämt mig för att endast jobba till kl 20 på kvällen, men det blev klockan 21 istället. När jag väl hade börjat med det jag gjorde så ville jag inte sluta.

Förresten. Jag skrev ju för ett tag sen att om man hade några ideer eller dylikt ang. websidan så kunde man skicka ett mail till mig. Har hört att vissa skickade men utav någon anledning har det inte kommit fram till mig. Vet inte om det är för att man skriver det i outlook. Det bästa är att kopiera mail adressen, [email protected], och skicka det från sitt eget mailkonto.Så snälla, om ni skickade ett mail med åsikter- snälla, snälla skicka igen. Om ni inte skrev så snälla, skicka ett mail med hur vi kan förbättra våran websida, eller om det är något ni saknar där!:)

En skål jordgubbar skulle inte suttit helt fel nu. Men ikväll blir det våra favorit kakor (Inte alls lika nyttigt som jordgubbar). Både jag och Julio har fått dille på dessa. Ikväll blir det med en liten annorlunda blandning- Non stop och 70% choklad med apelsin smak.

Förresten. Ni har väl inte glömt att gilla MiitaSweden på facebook? Om ni har missat det så är det bara att trycka här. När ni sen kommer in på sidan så trycker ni bara på gilla knappen. Man kan även gå in på MiitaSwedens websida och trycka på gilla knappen därifrån.

Nu ska jag fortsätta att jobba!
Hörs sen!

Fredag.

Nu är det helg igen!
Min fötter gör ont efter att ha gått i högklackat mer eller mindre hela dagen. Det kliar liksom under hålfoten, och det kvittar hur mycket man kliar tillbaka- det försvinner inte. Nej, tack och lov för mina sköna uggs inneskor som jag har här hemma. Är det inte konstigt. För ett par år sedan hade jag mer eller mindre högklackat på mig varje dag och då gjorde mina fötter aldrig ont. Jag kunde till och med halvspringa i skor med 10 cm klackar, nu vacklar jag fram i skor med klackar. Allt är vanesak helt enkelt! Därför har jag gett mig katten på att jag ska börja använda högklackat mer. :)

Ska fortsätta jobba i några timmar till innan vi har fredagsmys! Någon bra film står på schemat.
Om allt går enligt planerna kommer det att finnas lite nya bilder att titta på imorgon om ni går in här. Det kommer att ske en liten förändrig i bildspelet under helgerna. Mer säger jag inte nu, ni får helt enkelt gå in och kolla imorgon. :)

Jag har visat dem förr, men jag visar dem igen. Dessa är så snygga i färgen. Nu när hösten är här med bruna, beiga och svarta färger passar dessa så bra. De kan verkligen lyfta en hel outfit!
Förresten. Om ni klickar på bilden så kommer ni direkt till örhängena. Bara så att ni vet. ;)

Ha en trevlig kväll!

15.

Äntligen är vi färdiga med städningen! Eller ja, för en timme sedan. Nu väntar vi bara på att maten ska bli färdig- det blir asiatisk kycklinggryta med ris. Kanske till och med en öl till det, som belöningen för att vi städat så bra. :)
Det som jag fasade mest för var att städa under vårat badkar, pinsamt nog gör vi det alldels för sällan, men Julio tog på sig det. Han kom även på en lösning så att det inte blir så smutsigt där i framtiden. Jippie!

Efter maten så ska jag njuta med senaste nurmet härifrån.

Nu blir det mat! Återkommer imorgon med nya krafter!

Lång dag.

Som snart ska avslutas. Kommer lägga mig tidigt för att orka med morgondagens eftermiddagsstädning. :) Usch. Jag har redan ångest inför detta moment. Har haft ångest sen jag bestämde mig för att städa igår. Tror det visar exakt hur jag känner inför detta.
En sång som i alla fall kommer att gå på repeat imorgon är denna låten med Adele.


Nu blir det lite fix här hemma.
Hörs sen!

Efterrätt.




Så ser vår efterrätt ut ikväll, MUMS!

Vad händer med tiden?

Ja det kan man ju fråga sig. Förstår inte riktigt var dagen har tagit vägen. Låter jag gammal nu? Kanske. Men det är som det är. Tiden bara springer iväg.
Något som jag verkligen ogillar, som så många andra med säkerhet, är att städa. Jag tycker det är grymt tråkigt att spendera tid på att skrubba toaletten när det finns så mycket annat trevligt att göra istället. Därför har jag bestämt mig redan nu att på torsdag eftermiddag ska jag storstäda. Jag ska städa under badkaret, torka av listerna, krypa uppe på bokhyllan för att damma av, även under bokhyllan ska det dammas av. Allt ska glänsa helt enkelt! Jag har redan börjat få ångest...
Idag har jag haft en trevlig dag i alla fall. Elvira varit här en liten sväng och jag har fått lite gjort på jobbfronten. Snart ska jag börja laga mat och idag ska vi lyxa till det med lite efterrätt också.
Ciao så länge!

Förresten...såg detta lilla kollage.


Var inne och kollade på whowhatwear.com och såg en trevlig accessory report.
Fortsätt att kika inom miitasweden.com så kan ni snart hitta snygga pendants liknande dessa.

Upside down.





Det blåser en massa ut, och så duggar det lite. Sitter fortfarande med jackan på mig eftersom jag är helt frusen. Hoppas att mitt halsont ska försvinna och tröttheten tillsammans med den. Ska lägga mig riktigt tidigt för det finns inget som fungerar så bra som sömn.

Hösten. Ja. Jag tycker verkligen om hösten. Man får ligga inne i soffan och kolla på tv eller läsa en bra bok om man känner för det. Sommaren kan bli lite hetsig. Man får inte vara inne om det är fint väder, det är förbjudet. Då är man konstig. Jag menar inte att jag inte är likadan själv, om det har varit en fin sommardag och jag har suttit inne så får jag lite panik. Om det skulle vara en dålig, med dålig menar jag regnig, sommardag så får man panik på att sommaren regnar bort. Men på hösten får man verkligen koppla av. Plus att jag älskar stickade tröjor och mössor!



En höstdag som denna skulle jag haft på mig det här.
Kläderna kommer från Bik Bok, hatten från H&M, och smyckena kommer givetvis från MiitaSweden. :)

Glamourmamman.

Usch, så dålig jag har varit på att uppdatera.
Jag har en massa saker som måste göras innan kvällen så det blir ett kort inlägg nu.
Jag ska skriva ett längre, lite roligare inlägg ikväll.

Förresten...Glamourmamman har en tävlig med MiitaSweden, så ta chansen och vinn ett valfritt smycke!
Gå in här och läs vad ni ska göra för att delta i tävlingen.

Hörs sen!

Helg.

Igår kväll kom vi tillbaka från Sthlm. De korta, och väldigt intensiva dagar, vi var där gav mig väldigt mycket. Jag fick nya erfarenheter- allt ifrån hur man hittar till Östermalm från Drottninggatan, till hur jag måste justera vissa saker gällande MiitaSweden. Allt var givande på sitt sätt.
Sen hade vi samtidigt önskat att vi kunde stannat lite längre för att träffa familj och vänner lite mer. Hann inte ens träffa Lii m. familj. Vi var där sammanlagt 39 timmar, men det var väldigt produktiva timmar i alla fall. Både jag och Julio somnade tidigt igår och idag så är det lite små fix som ska göras innan kvällens festligheter.
Dagens MiitaNews från igår. Tycker det är så läcker!

Hbg-Sthlm-Hbg

Intensiva dagar.
Kom upp till Stockholm igår kväll kl 23,00, vaknade kl 7 för att förbereda dagens lilla event. Kom till Nina och Philips lägenhet igen kl 12. Snart ska vi sätta oss i bilen och dra vidare igen.
Imorgon åker vi tillbaka till Helsingborg igen.

Just nu önskar jag att mitt hår var superlångt så att jag också kunde göra en lika häftig hästsvans som Olivia Wilde har...
Bild från CHIC.

Jag tror faktiskt att jag ska ta en lite powernap på 5 minuter nu.

Sthlm.

Imorgon efter att jag jobbat färdigt så åker vi till Stockholm. Vilket innebär att jag måste (borde) packa allt ikväll. Alternativet är att packa imorgon på morgonen. Vilket innebär att jag måste gå upp senaste 6... Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra. Eftersom klocka nu är 22,15 och jag är rätt slut efter en hel dag på Väla, så tror jag inte att jag orkar packa ikväll. Men borde jag inte gå och lägga mig, typ nu, då? Oh. Jag gör som jag brukar göra och skjuter upp det beslutet tills senare. Vilket innebär att jag inte kommer att packa ikväll, och att jag kommer lägga mig alldeles för sent, för att sen inte komma upp förräns kl 7 imorgon. Eftersom jag inte vaknar förräns klocka 7 kommer jag stressa hela morgonen för att jag inte gick upp i tid, och för att jag måste hinna gå ut med Wille och packa. Jag känner mig själv allra bäst och jag vet att en utav mina stora brister är att jag har en tendens att skjuta allt framför mig. Blir så otroligt trött på mig själv när jag gör detta. En utav de saker som jag lovat mig själv att bli bättre på är just detta- Jag ska helt enkelt sluta skjuta saker och ting framför mig. Nu ska jag sova!
Godnatt!





P.S Måste bara säga att jag tycker dagens MiitaNews är så läcker...(Finns i strl. 17 & 17,5)
Nej nu ska jag verkligen gå och lägga mig. Jag lovar!D.S

Sockerabstinens?

Har försökt hålla mig borta från socker ett par dagar nu, jag ska inte sluta med det helt, men jag försöker dra ner på sockerintaget helt enkelt. Det märks verkligen på mitt humör! Jag går runt som ett litet åskmoln. Så fort något inte går min väg så blir jag rosenrasande. Allt jag tänker på är godis, speciellt choklad. Igår försökte jag lura mitt system med morötter och dipp, men fy attan- dippen var inte god. Jag nöjde mig med ett par morötter istället men det funkade inte så bra det heller. Men för att se det positivt - imorgon blir säkert en bättre dag. :)

Mmm...Chocolate


Bilden är lånad härifrån


Kräftor.



Igår blev det kräftor och sangria. En udda kombination, men det smakade väldigt bra!

Fredag

Nu är helgen här!
Här blir det en relativt lugn helg med lite jobb och förberedelser inför nästa vecka.

Var inne på Elle och kollade på deras partyaccessoarer: örhänge!
Glöm inte att gå in och kolla på MiitaSwedens utval utav örhänge!

Dessa fräcka discobolls örhänge kostar endast 250;-

Färgglada ballerinaörhänge för 195;-

Fräcka stora örhänge! Kostar endast 350;-

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag förbereda kvällens middag.
Förresten... Planera lite förändringar på MiitaSwedens websida så ni är mer än välkomna att lämna ideer, åsikter etc. så att vi kan ha dem i åtanke när vi planerar förändringen! Ni är mer än välkomna att skicka er förslag till [email protected] :)

Ha en trevlig helg!

Dinard/Saint Malo










Tänkte börja med lite naturbilder från Dinard/Saint Malo. Lite mer personliga bilder kommer en annan dag. Nu ska här lagas kycklingsallad!
So long!

Löv

Efter en morgonpromenad är det dags att ta tag i dagens måsten. Idag åker min kära lilla mamma tillbaka till Kina efter att ha spenderat sommaren i Sverige. Kommer säkert att känns lite tomt när hon åkt. På sommaren så är både jag och Julio vana vid att ha en massa folk här, och när sommaren sen är över så är det bara vi kvar- och Wille så klart! :)

Jag har fortfarande inte tagit mig i kragen och laddat upp bilderna från Frankrike, men så fort jag har gjort det så kommer jag lägga upp ett par utvalda bilder här på bloggen.

Ni har väl inte missat dagens MiitaNews - denna ring får en osökt att tänka på hösten! :)

Nu ska här fixas! Hörs sen.

RSS 2.0