juldagen.

oj vilka dagar. jag är inte bra på att säga adjö så min sista dag på jobbet var känslosamt. efter jag hade slutat så gick resten utav dagen till att packa, packa, packa.
Så nu är jag uppflyttad till Stockholm. De två sista dagarna har gått åt till att packa upp. Igår kl 15,45 slängde, och jag poängtera slängde, in de sista kläderna i garderoben. Jag insåg att jag har alldeles för mycket klädern, och alldeles för lite plats för allt. Så nu ska jag faktsikt gå igenom mina kläderna, kasta dem som inte passar och organisera upp.
Julafton var väldigt trevligt. Vi fick många fina presenter - sidenset till sängen, keramiska knivar och så hade de skänkt pengar till UNICEF så att 100 barn hade fått mässling sprutor. Sen fick vi även inflyttningspresent- glöggmuggar från rörstrand.
Nej, nu ska jag börja organiser lite!
Så god fortsättning and happy new year!

Mållinjen

Ja- snart är det dax,på fredag bär det av till huvudstaden. Har lite packning kvar (säkert mer än vad jag tror) Imorgon är det sista dagen på jobbet och jag känner mig lite vemodig.
Just nu tar jag en liten paus från packning och dricker lite te. Det finns fortfarande lite små saker som jag vill fixa innan det är dags för att gå till sängs.
Jag vet faktiskt inte om jag kommer att skriva något mer här innan jag kommer upp till Stockholm. Det beror helt och hållet på hur mycket saker jag kommer på måste göras i sista minuten. :)
Bye for now!

Jul11

Puh. Mina ben värker lite efter allt springande idag.
Nu ska jag packa de allra sista kläderna och sedan gå och lägga mig tror jag.

Om ni anger rabattkoden Jul11 hos MiitaSweden så får ni 10% på slutsumman.
Om ni vill ha det levererat innan jul så måste beställningen göras senaste den 21 december.

Kan inte fatta att det snart är jul, och vad är det efter jul- jo nyår! Oh. Jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig på nyår, eller smycken! Vet ni?
Kanske blir det att jag tar denna ringen, den känns lite glammig iaf... Precis som nyår ska vara!

Packa.

Jag vet att jag har varit lite off och inte skrivit på ett tag, men snart flyttar jag till Stockholm.
På fredag bär det av och det är en massa som ska packas och fixas innan dess. Plus att jag jobbar fram tills torsdag eftermiddag så har helt enkelt rätt så mycket för mig dessa dagarna. :)
Idag har jag mer eller mindre packat ner alla kläder, tömt de sista låderna och packa ner handväskor och skor. En bit på vägen i alla fall, men det har tagit mig 5 timmar! Nu känner jag mig rätt så trött och tror att jag ska ta det relativt lungt resten av kvällen, för att ta upp packningen imorgon igen!
So long!

Orka.

Så trött man blir! Idag har vi haft en riktigt jobbig morgon. Vi hade fått felaktig information utav ett företag i Sverige, det företag som vi tecknat internet med. Först försökte jag fixa det men sen slussade jag över det till Julio. Ett par timmar efter det första samtalet så är det äntligen fixat! Tjejen som Julio pratade med sist och som jag sedan pratade med fixade det hela på ett bra sätt, men är det inte tråkigt att man ska behöva lägga en massa onödig energi, och tid, bara för att de hade gett fel information i början! Sjukt irriterande, och det tar så otroligt mycket onödig tid! Oh! Så sur jag blir.

Till något roligare nu! :)
Idag har MiitaSweden ett erbjudande fram tills kl 24,00.
Köp denna fräcka orm ring för endast 80 ;-. Inkl frakt. :)
En kopp kaffe till sen ska jag göra mig iordning för jobbet.
Hörs sen!

Favorit i repris!

Varit lite kass på att blogga denna veckan, det måste erkännas. Tiden har inte riktigt funnits till helt enkelt. Men ni vet väl att ni kan följa MiitaSweden på bloglovin.com. Då får ni meddelande när jag har skrivit ett inlägg- trevligt, eller hur?:)
Hade tänkt läsa Elle när jag kom hem från jobbet, möjligtvis äta en clementin och bara ta det lungt. Men istället blev det lite jobb. Fixa med lite beställningar som ska skickas iväg imorgon- men det är bara kul med beställningar så sluta inte med det är ni snälla. :)

Nu ska jag däremot ta och äta en clementin och avsluta dagen med att titta på någon film.
Men jag kan tipsa er om att en favorit är inne i lager igen.
Detta snygga halsband för 295;-

Ha det så bra!

Prisa

Förmiddagen har jag spenderat med att prisa lite nyheter. Nu ska jag snart springa och handla lite inför ikväll.
Listan på saker som ska göras idag är lång! För varje punkt om stryks så läggs det till en extra.
Nu måste jag rusa, så om jag hinner skriver jag mer ikväll!
Ciao så länge!

Halsband

Oj vad jag är trött. Så trött att jag nästan inte kan hålla ögonen öppna. Efter en natts dålig sömn och jobb hela dagen så känner jag mig rätt mör.
Har dock ett litet tips -  om ni tycker om liknande halsband som Isabel Adrian bloggar om här, så håll ögonen öppna... I veckan kommer ett halsband som är ungefär samma stil som dessa!
Tills dess...Ciao!

Julklappar.

Börjar dagen med en kopp kaffe och lite browsing på internet för att se om jag kan hitta några roliga julklappar till mina syskonbarn. Det är inte alltid lätt att köpa presenter till de små, speciellt inte när de är killar och jag inte har en anning om vad killar vill ha. Är inte så insatt i svartskäggsskepp(?!), star wars etc.
Hittade några som jag tyckte verkade lite roligt. Jag är nog den tråkiga mostern. Den som alltid köper en massa böcker på engelska så att de ska öva på det, matte och tråkiga dataspel som har någon underliggande mening. Men jag tror jag har hittat något intressant till de två äldsta.
Till Philip den äldsta hade jag kanske tänkt mig ett spel som detta.

Till Wilson hade jag tänkt mig det här...
Undrar om det faller dem i smaken...

Snäll.

Ätit pepparkakor hela dagen, så känner mig lite snäll! Därutav detta erbjudande!
Dagen avslutades med en middag på Big Buddha, väldigt gott!
Nu ska jag snart sova. Känner mig rätt trött efter dagens jobb och packande!
Gonatt på er alla!

Lite info. :)

Ja. Nu är det jul igen. Givetvis är det så att vi inte vill att våra kunder ska lida för att de vill handla sina julklappar i god tid. Därför har vi förlängt ångerrätten. Så istället för att ha 2 veckors ångerrätt så måste varan vara tillbaka hos MiitaSweden senast den 6/1-2012.
Sen vill jag även passa på att visa dagens erbjudande.
Fram tills kl 00,00 idag kan man köpa detta halsband för 130 SEK med fri frakt.
Först till kvarn! Har endast ett kvar!:)
Halsbandet hittar ni här.

December.

Och så var det december. 24 dagar kvar till julafton. Jag undrar om det kommer snö? Jag hoppas att det gör det. Det är fortfarande rätt varmt för att vara december faktiskt. Bara väldigt blåsigt. Nej, nu ska jag sluta vara så svensk och bara prata om väder.:) För det är väl typsikt svenskt, eller hur?
Frustrationen var på topp igår när jag fick stå ca. 30 min på apoteket, utan att få någon medicin. Det var fortfarande 5 nummer fram tills mitt när jag var tvungen att gå. Otroligt frustrerande. Så får gå tillbaka idag igen, och idag måste jag bara ha det så får helt enkelt stå där tills jag får det.
Nu ska jag hoppa in i duschen.
Ni har väl inte missat dagens snygga MiitaNews, ett rosenkvarts hänge.

Familjen med naturliga stenar har börjat fyllas på hos MiitaSweden.:)

RSS 2.0