Greta

 

Kan ju inte annat än älska kläderna från Greta! Älskar designen på klänningen ovan, tycker verkligen att de gör klassiska och helt underbara kläder. Skulle själv gärna vilja ha Hanna klänningen i baby blått. Smyckena som jag skulle matcha till är dessa onyx örhänge och denna vit/rödguldspläterade ring.

Isn't she lovely.

Tar en liten pause just nu. När jag har lite tid över så älskar jag att googla. Någon dag googlar jag efter bilder på mat, nästa dag blir det på inredning, natur eller kändisar. En utav de personer jag googlar oftast är Audrey Hepburn. Hon är så otroligt vacker. Bilden ovan är från den här sidan.

Ett gott skratt förlänger livet.

Min dag i ett nötskal.
Sol. Promenad. Lägenhet. Tonfisksallad. Jordgubbar. Ramlösa. Stelt halsband. Armband. Örhänge. Kärnan. Posten. Banken. Fotboll.

Idag har/ska jag...

Har:
-gått en promenad
-jobbat
-handlat lite mat på coop
-lagat pizza
Ska:
- äta min pizza
-äta lite glass
-jobba lite till
- lägga in rena kläder i garderoben
Inte världens mest äventyrliga dag direkt. :)
Imorgon ska det vara fint väder och då hade jag tänkt göra något som har med bilden ovan att göra... Sola!
Det kan verkligen behövs, för jag har ungefär samma färg som ett spöke.
So long!

Midsommardagen

Efter en trevlig och lugn midsommarafton fortsätter vi med en lika lugn midsommardag. Ska snart iväg på bio och kolla på Super 8.
Ursäkta dåligt bloggande. Återkommer som vanligt imorgon!:)

Glad Midsommar!

Hoppas att ni alla får en underbar midsommarafton!

Midsommar 3

Nu är det endast en dag kvar till midsommar och en del har säkert redan påbörjat lång helgen! Så... Eftersom det är midsommar imorgon blir det en sista midsommar outfit idag. Kläderna, skorna och nagellacket kommer från H&M. Till denna outfit hade jag använt mig utav två armbandet. Det först är ett stelt, oxiderat armband men svarta stenar. Jag hade kombinerat detta armband med ett vitguldspläterat armband som har en svart oval formad sten och vita strass stenar. Till detta hade jag valt dessa enkla onyx örhänge, och även denna silverpläterad ros-ring.
Nu är det dax för mat!
Hörs sen!

Midsommar 2

Tänkte lägga in midsommar outfit 2 lite snabbt innan dagens alla måsten ska påbörjas.
Denna kjol skulle jag också kunna tänka mig att ha på mig på midsommar, jag skulle matcha den med ett enkelt vitt linne. Till det skulle jag ha grått nagellack och vita skor.(Skor, kläder, och nagellack kommer från H&M) Skulle matcha kläderna med dessa vitguldspläterade örhängen med pärlor och stenar, en stor ring och nyckel halsbandet.
Hörs sen!

Midsommar 1

Nu är det snart midsommar och alla år är det samma visa. Vad ska jag ha på mig? Tänkte bjuda på lite olika outifts, som jag själv hade kunnat tänka mig, varje dag fram tills midsommar.
Klänningen, som kommer från H&M, känns typiskt somrig och jag älskar alla färger! Till klänningen skulle jag använda det maffiga ros halsbandet, dessa nätta cerise färgade örhänge och den ljusrosa hjärtformade ringen.
Får ju inte glömma den söta midsommarkransen som man även kan binda själv.
Väldigt sommarsött!

Carrie

Någon som jag personligen inspireras utav är Carrie Bradshaw. Ja, jag vet att hon inte existerar i verkligheten men kvinnan bakom kreationerna i serien existerar. Jag älskar hur Patricia Field kombinerar mönster och material. Hon sätter ihop, ibland, helt omaka kläderna, men på något sätt passar de ändå ihop.
Idag har jag jobbat med de nyheter som snart kommer visas hos MiitaSweden, och vissa utav dessa kommer verkligen sticka ut.

Childhood memories

Jag växte upp i ett vitt hus med en stor trädgård. Nu när vädret tillåter oss att spendera mer tid utomhus finns det vissa saker jag saknar speciellt från vårt gamla hus. Vår trädgård. När man bor i lägenhet och delar trädgård med åtta andra familjer kan jag sakna vår gamla trädgård. Där åt vi frukost, lunch och kvällsmiddag. Där satt jag och doftade på rosorna, och lyssnade på vattnet som porlade från det lilla vattenfallet.
I Elle Decor såg jag bilderna ovan, och de fick mig att tänka på min barndoms trädgård.

Animal



Har precis gjort färdigt det nya bildspelet som kommer upp på MiitaSweden senare idag. Några utav bilderna som det bildspelet kommer innehålla är samma som de jag visar ovan. Mina personliga favoriter utav dessa ringer är för tillfället fisk ringen och orm ringen. Kan inte välja vilken utav dessa jag tycker bäst om. Tycker verkligen om att fisk ringen är täckt med lila stenar, eftersom jag själv gillar lila. Jag tycker å andra sidan att det väldigt praktiskt att orm ringen har en massa olika färger, för då kan man mer eller mindre matcha den till vad som helst - samtidigt som den är otroligt fin till gråa/svarta/vita kläder.
Vilken är din favorit?

Nu blir det lunch, efter det blir det jobb.

Jordgubbar

r
Regn som slår mot rutan, jordgubbar, melon och mango - en perfekat avslutning på dagen! En utav de absolut bästa saker med sommaren är all underbar frukt som finns att köpa.
Är väldigt trött efter dagens jobb så kommer inte att komma men något insiktsfullt inlägg ikväll.
Hörs imorgon!

Sjömanstema

Efter en jobbig dag mår jag äntligen bättre! En kopp te och lounge musik får mig att må ännu bättre. Mina naglar som innan var målade fint i blått är inte alls lika fina längre. Färgen har flagnat, och det som inte ramlade bort av sig själv har jag börjat pilla bort. Att må dåligt är inte riktigt min grej och jag får kli i fingrarna. Mitt projket ikväll blir i alla fall att ta bort den resterande färgen, och möjligtvis måla dit någon annan trevlig färg.
Eftersom jag inte har så mycket annat att erbjuda idag så tänkte jag visa ett utav de smycken som man snart kan hitta hos oss. Vad passar inte bättre nu i sommar än sjömanstema. Och inte kan det bli mer sjömanstema än detta blå ankare gjort utav trä med en svart kulkedja till.
Missa inte detta ankare + alla andra nyheter som snart kommer finnas hos oss!
Förresten...
Du har väl inte missat att man nu kan gilla sitt favorit smycke med facebook "gilla" knappen! Ett annat bra tips är  "tipsa en vän", om man ser ett smycke som man tror att han/hon skulle gilla genom att skicka ett meddelande. För att in nämna att man kan lämna kommentarer under varje smycke!
Alla dessa val finns vid varje produkt. Facebook "gilla" knappen är placerad precis under produktbeskrivning. Rutan för att lämna en kommentar hittar man under facebook "gilla" knappen och tipsa en vän är en grön knapp på höger sida vid "lämna en kommentar" rutan.

Slutspurt

För er som har missat det så har vi haft lite öppningserbjudande hos MiitaSweden, 15% rabatt + fri frakt. Nu har vi ändå haft öppet ett tag så vi kör en slutspurt på detta erbjudande. Öppningserbjudandet gäller fram tills fredagen den 17 juni kl 20.00! Rabattkoden som anges i kassan är MiitaSweden1. Så om det är något ni har siktat in er på så har ni tills fredag kl 20.00 att köpa det med 15% rabatt + fri frakt!

Båstad.

Super härlig dag som skulle innehållit jobb, men som jag helt enkelt beslöt mig för att göra imorgon istället. Sov många timmar, var ute och gick en lång promenad och tog det lungt på morgonen. Framåt eftermiddagen körde vi istället till Båstad för att lämna av mamma och spendera lite tid med min syster och respektive, plus systersöner. Väldigt avslappnande och skönt! Så himla härligt att träffa och kramas med systersönerna, ja det andra med förstås. Nu känner jag mig fylld utav energi igen och imorgon blir det till att vakna tidigt så att allt hinns med.
Nu när sommaren är här får man vara försiktig så att man inte får ett bistick. Ett bi som garanterat inte sticks är det här för 95 kr.

Dagens smycke

Dagen börjades med en morgonpromenad, följt utav en lång frukost i trädgården och träning efter det. Har även hunnit handla lite frukt och grönt, samt rosa ljuvliga pioner. Nu blir det strax middag och efter det lite förberedelse inför nyheterna som kommer visas hos MiitaSweden nästa vecka. Dagens smycken är ett utav mina favorit smycken just nu, en ring som inom kort kommer att finnas att köpa hos MiitaSweden. Så kika in snart så hittar ni den där!
Nu blir det lax med sommarsallad.
Ha en trevlig kväll!

To be continued...

Sol som skiner, skratt, visselpipor och vita klänningar var vad man möttes utav idag på morgonpromenaden. Total lycka helt enkelt! Härligt sätt att påbörja morgonen och med så mycket positiv energi i luften blir man inte annat än glad. Efter en kopp kaffe och en skål med fil och skivade bananer känner jag mig redo för dagen.
Nu ska jag strax rusa. Mer uppdatering kommer senare ikväll.

Efter regn kommer solsken.

Lite regn har ingen dött utav, och det var nog bra för skog och mark att det kom. Imorgon är det studenten och då hoppas jag att solen skiner, eller i alla fall att det inte regnar. Studenterna i sig bryr sig nog inte, då de säkert är fyllda utav lyckorus, men för dem som tittar på är det ju trevligast om det är uppehållsväder. Men om det nu skulle regna, så finns det ju alltid paraply!
Vädret påverkar verkligen mitt humör och idag har inte varit något undantag. Jag har känt mig hängig och lite trött. För att ändra detta ska jag nu hoppa in i duschen, måla naglarna i denna färg, ta på mig vita kläder, och en sådan här ring. Bara för att känna att jag piffat till mig lite!
En sak som gjorde mig väldigt glad idag var att leveransen med nya smycken kom. Så nästa vecka kommer det att uppdateras på websidan!

Sommar

Nu är det sommar på riktigt! Kan inte riktigt förstå att det redan är juni, känns som om det var igår man satt och stirrade ut genom fönstret och det enda som mötte ögat var vinterslask och en grå himmel. De flesta har säkert hunnit spendera lite tid ute i solen och fått solbrända ben och kanske en eller två fräknar på näsan. Tyvärr är jag själv inte särskilt brunbränd för tillfället, inte ens lite röd, men när jag blir det så skulle jag vilja ha på mig den här klänningen från H&M. Klänningen skulle jag matcha med ett par stora örhänge, t ex. dessa gröna örhänge, och ett guldigt snurra-runt amband.
Hörs snart!

Nationaldag

Man brukar ju säga att Sverige är som bäst på sommaren. Och en dag som denna, nationaldagen, så har kära Sverige verkligen visat sig från sin allra bästa sida. Underbart väder och en underbar dag som vi har spenderat med bästa Sanna och de söta sönerna hos fam. Bengtsson/Backan- Ville och Ludde. Som de "små" pojkarna har växt sen vi sist såg dem. Nu blir det film, Shanghai Noon, och bit mat.
Detta blogg inlägg blir inte så långt då jag är lite trött. Kan dock avsluta med ett trevlig nyhet och det är att inom kort kommer det att komma lite uppdateringar på MiitaSweden!
Vacker bild från förra sommaren.
Ha en fortsatt trevlig nationaldag! :)

Marie Antoinette

Sitter och slötittar på Marie Antoinette filmen på tv. Kirsten Dunst är så otroligt vacker i denna film. Jag har alltid varit mycket utav en "flick flicka". Jag har alltid älskat smycken och när jag var yngre ville jag alltid ha klänning på mig. Jag önskade som barn att man fortfarande hade klänningar på sig som man hade på 1700-talet för jag tyckte att de var så fina. Mina drömmar om stora klänningar försvann i samma takt som klänningarna och kjolarna ersattes med jeans. Men när jag ser en film som Marie Antoinette får det mig att drömma tillbaka och då vill jag klä mig i stora klänningar, helst cremevita eller rosa, och stora örhänge till det.
bilden är lånad av: http://aadore.blogspot.com/
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och njuta av alla vackra klänningar, skor och smycken!

Gammalmodigt, eller?

En utav mina favorit accessoarer/smycken är broschen. Gammalmodigt kan en del tycka, men enligt mig finns det så mycket man kan göra med detta smycke! Inom kort kommer jag lägga upp hur jag helst använder mina broscher. Tills dess visar jag lite utav de broscher som man kan hitta hos MiitaSweden.
Söt dansande ballerina Söt dansande ballerina
Maffig påfågel Maffig påfågel brosch
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Mia

Öppning av MiitaSweden

Igår öppnades MiitaSwedens webbutik! :)
Vi hoppas att ni kommer och besöker oss på, www.miitasweden.com
Här i bloggen kommer vi att dela med oss utav erbjudande, nyheter och annat smått och gott som händer.
Eftersom vi är så glada att vi kommit igång med våran webbutik så har vi nu fri frakt och 15% rabatt på alla produkter (erbjudandet gäller fram tills den 8 juni!). Det enda ni behöver göra är att skriva in rabattkoden: MiitaSweden1 när ni kommer till kassan.
Maffigt armband som är turkosfärgat.     http://www.miitasweden.com/maffigt-turkosfargat-armband/34-0
Häftigt armband i turkost! För att se vad vi mer har att erbjuda, titta inom våran webbutik.
Ha en trevlig dag!

RSS 2.0